fbpx

Retour sturen

We hopen natuurlijk dat je blij bent met het boek wat je bij ons hebt gekocht. Als er toch iets niet naar tevredenheid is dan kun je dat laten weten per mail via info@marlopublishing.nl

Wil je een boek toch terug sturen dan kan dat. Lees hieronder hoe dat werkt. Voor een snelle en correcte afhandeling van je retourzending raden we je aan om contact met ons op te nemen via info@marlopublishing.nl.

Let erop dat een retourzending altijd aan de volgende voorwaarden moet voldoen:

  • Je kunt een artikel terugsturen binnen 14 dagen na aankoop. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. Bij een bestelling met meerdere artikelen geldt de dag van ontvangst van de laatste bestelling.
  • Je kunt ons binnen de genoemde termijn op de hoogte stellen van het feit dat je de overeenkomst wil herroepen. Laat ons dit per mail weten. Nadat je op deze manier een retour heeft aangemeld, heb je nogmaals 14 dagen om de producten terug te sturen.
  • Het artikel dient in de originele staat en in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Stuur je het artikel beschadigd retour, dan zullen wij de kosten hiervoor aan je doorberekenen.

Wil je een bestelling retour sturen volg dan deze stappen:

  • Stuur een e-mail aan info@marlopublishing.nl
  • Vermeld daarin je naam, adres en ordernummer en factuurnummer van je originele bestelling. (dit nummer vind je in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen).
  • Vermeld ook reden waarom je de bestelling retour stuurt. Dat is niet verplicht maar kan ons helpen de dienstverlening te verbeteren.
  • Je ontvangt van ons een bevestiging en het adres om je retour naar toe te sturen.

Verzendkosten voor het terugsturen van een bestelling worden niet vergoed. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Je draagt er zelf zorg voor dat de retourzending in goede staat bij ons aankomt. Wij zijn niet aansprakelijk voor het beschadigen of kwijtraken van retour gezonden artikelen.

Als de bestelling al is betaald dan wordt dit bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terug gestort. We storten het aankoopbedrag inclusief verzendkosten van de heenzending, terug naar hetzelfde rekeningnummer van waaraf de bestelling is betaald.

Uitzonderingen herroepingsrecht:

– Digitale producten kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden. Bij het bestellen van een digitaal product ziet u af van uw herroepingsrecht.
– Artikelen voorzien van een unieke code voor een online product kunnen niet geretourneerd worden. Bij het bestellen van een digitaal product ziet u af van uw herroepingsrecht.